Maleisië, Kuala Lumpur - OYO Rooms Bukit Bintang

Maleisië, Kuala Lumpur - OYO Rooms Bukit Bintang
68

Netheid

8/10

  Personeel

  6/10

   Wifi

   4/10

    Locatie

    10/10

     Prijs/kwaliteit

     7/10

      Pluspunten

      • Goede locatie, middenin Bikut Bintang
      • Ontbijt inbegrepen
      • Warm water

      Minpunten

      • Niet echt behulpzaam personeel
      • Slechte wifi

      OYO Rooms Bukit Bintang

      Wij betaalden: RM89,- per nacht, inclusief ontbijt.

      We verbleven er in februari 2016

      Kamer:
      – Tweepersoonskamer
      – Eigen badkamer
      – Airco
      – Bureau
      – Balkon

      Bukit Bintang is het winkelcentrum van Kuala Lumpur, je vindt er talloze shopping malls met alles wat je je maar kan bedenken. Naast de shopping malls is dit ook hét centrum waar backers slapen. Hostels en guesthouses maken deel uit van het straatbeeld en ook als je op de terrasjes kijkt zie je dat je je begeeft in het hol van de backpacker. Een heerlijke buurt om te verblijven. In het midden van al dit moois vind je verschillende OYO Rooms hotels. OYO Rooms Bukit Bintang is er hier eentje van.

      OYO op Agoda OYO op Booking.com OYO op Hotels.com


      Netheid:

      De kamer van en het balkon zien er verzorgd uit, wat natuurlijk wel een must is. Ook de badkamer is netjes.

      Personeel:

      Eigenlijk konden we het goed vinden met één medewerker van de receptie. Deze meneer sprak ook gelijk het beste Engels. Ik heb meerdere keren aangegeven dat het internet niet werkt, maar hier werd weinig mee gedaan.

      Wifi:

      De intentie is om overal in het hele hotel een goede internetverbinding te hebben. Dit is helaas mislukt, want hoewel je wel overal netwerk hebt, is de verbinding met het internet niet altijd mogelijk. De eerste dag werkte alles goed, maar de dagen erna hield alles ermee op. Beneden in de lobby en ontbijtzaal doet het internet het iets beter, al werd ook hier weinig gewhatsappt en gefacebookt.

      Locatie:

      Wanneer je bij de halte Imbi uitstapt, één halte voor Bukit Bintang, loop je in drie minuten naar OYO Rooms Bukit Bintang. De bekende food street Jalan Alor heb je in een minuut bereikt. Niet verkeerd dus!

      Prijs/kwaliteit:

      De locatie is voor Kuala Lumpur erg goed en hoewel de prijs aan de hoge kant is, was de kamer prima! Hoewel het personeel wat meer toewijding kan gebruiken is het een plek waar je waar voor je geld krijgt.

      Dit is van de vele keren Kuala Lumpur de eerste keer dat we niet bij Orange Pekoe Guesthouse sliepen. Lees onze review van Orange Pekoe.

      OYO Rooms Bukit Bintang. Slaapplekken Kuala Lumpur, Maleisië. Review OYO Rooms Bukit Bintang. Slaapplekken Kuala Lumpur, Maleisië. Review OYO Rooms Bukit Bintang. Slaapplekken Kuala Lumpur, Maleisië. Review OYO Rooms Bukit Bintang. Slaapplekken Kuala Lumpur, Maleisië. Review OYO Rooms Bukit Bintang. Slaapplekken Kuala Lumpur, Maleisië. Review OYO Rooms Bukit Bintang. Slaapplekken Kuala Lumpur, Maleisië. ReviewOYO Rooms Bukit Bintang. Slaapplekken Kuala Lumpur, Maleisië. Review

      OYO op Agoda OYO op Booking.com OYO op Hotels.com