Maleisië, Kuala Lumpur - Orange Pekoe Guesthouse

Maleisië, Kuala Lumpur - Orange Pekoe Guesthouse
86

Netheid

9/10

  Personeel

  10/10

   Wifi

   8/10

    Locatie

    8/10

     Prijs/kwaliteit

     8/10

      Pluspunten

      • Enorm behulpzaam personeel
      • Uitstekende uitvalsbasis in Bukit Bintang
      • Warm water

      Minpunten

      • Ruim twee jaar later is alles nog exact hetzelfde, zelfs het ontbijt

      Orange Pekoe Guesthouse

      Wij betaalden: vanaf RM99,- per nacht (€22,-), inclusief ontbijt

      We verbleven er meerdere keren in 2013, 2014 en 2016

      Kamer:
      – Tweepersoonskamer
      – Eigen badkamer
      – Airco
      – Bureau

      Orange Pekoe Guesthouse, waar we eerder al een uitgebreide post over schreven, is onze thuisbasis in Kuala Lumpur. Elke keer wanneer we in de Maleisische hoofdstad aankomen leggen we de route af naar het guesthouse op een rustige plek midden in het drukke winkelcentrum van de stad.

      Orange Pekoe op Agoda Orange Pekoe op Booking.com


      Netheid:

      Het is niet voor niets dat we hier vaker zijn teruggekomen. De plek is brandschoon wat natuurlijk altijd goed is.

      Personeel:

      Erg behulpzaam en vriendelijk. Zelfs als alles vol is wordt reizigers uitgebreid uitgelegd waar meer slaapplaatsen in de buurt zitten. Ze spreken bijna allemaal vloeiend Engels.

      Bed:

      Dit is eigenlijk het enige verbeterpuntje dat we hebben voor Orange Pekoe. Hoewel de bedden goed liggen, merken we wel dat de matrassen ouder worden. De matrassen zijn niet superzacht.

      Wifi:

      Nog een reden waarom we terugkomen. Het internet is hier goed. Hoewel we de laatste keren wat problemen met wifi op de kamer gehad hebben is het in de gezamenlijke ruimte altijd goed. Ook staan er twee pc’s om van gebruik te maken.

      Faciliteiten:

      Bij de budgetkamers heb je een eigen badkamer op de gang en is je kamer niet veel groter dan het bed. De standaardkamers zijn uitgerust met een klein bureautje en een kapstok. De familiekamer, waar we één keer verbleven heeft ook nog enkele opberg mogelijkheden. In de gezamenlijke ruimte staat een grote hoekbank en er is voor iedereen een ontbijtbuffet met brood, beleg, cornflakes, melk en fruit. De hele dag kun je koffie en thee drinken.

      Locatie:

      Het ligt midden in Bukin Bintang in een straat zonder veel verkeer. Wel zijn er op elk moment van de dag tientallen Indiase mannen in de straat bij de 24 uurs restaurantjes. Het heeft wel wat. De shopping malls, de skytrain en Jalan Alor liggen op nog geen vijf minuten lopen.

      Prijs/kwaliteit:

      Hoewel het wat boven ons budget ligt zien we ons elke keer weer terugkomen bij Orange Pekoe. Het is gewoon een hele lekkere plek om te slapen en de locatie is ook nog eens erg centraal.


      Orange Pekoe guesthouse, Kuala Lumpur, Maleisië. Slaapplekken. Review Orange Pekoe, Kuala Lumpur, Maleisië. Slaapplekken. Review Orange Pekoe, Kuala Lumpur, Maleisië. Slaapplekken. Review Orange Pekoe, Kuala Lumpur, Maleisië. Slaapplekken. Review Orange Pekoe, Kuala Lumpur, Maleisië. Slaapplekken. Review Orange Pekoe, Kuala Lumpur, Maleisië. Slaapplekken. ReviewOrange Pekoe guesthouse, Kuala Lumpur, Maleisië. Slaapplekken. Review Orange Pekoe, Kuala Lumpur, Maleisië. Slaapplekken. Review Orange Pekoe, Kuala Lumpur, Maleisië. Slaapplekken. Review

      Orange Pekoe op Agoda Orange Pekoe op Booking.com