Maleisië, Pangkor - Nazri Nipah Camp

Maleisië, Pangkor - Nazri Nipah Camp
76

Netheid

5/10

  Personeel

  8/10

   Wifi

   6/10

    Locatie

    10/10

     Prijs/kwaliteit

     9/10

      Pluspunten

      • Super locatie, tegen het bos, maar toch dicht bij alle restaurantjes
      • Relaxte sfeer
      • Gezamenlijke keuken

      Minpunten

      • Koud water

      Nazri Nipah Camp

      Wij betaalden: RM50,- per nacht (ongeveer €11,-), exclusief ontbijt

      We verbleven er in februari 2016

      Kamer:
      – Tweepersoonshut
      – Eigen badkamer
      – Fan
      – Veranda

      Nazri Nipah Camp is echt een heerlijke plek om te slapen. Het ligt op een super locatie en de sfeer is er relax. Je zult er vooral backpackers tegenkomen die voor lange tijd onderweg zijn. Als je meerdere nachten blijft dan kun je altijd een korting fixen;)

      Nazri Nipah op Hotels.com


      Netheid:

      De hutjes van Nazri Nipah Camp zijn schoon waar nodig. Het bed is schoon en de badkamer is ook goed. Niet alle kieren zijn dichtgestopt dus zo nu en dan kun je eens een kakkerlak tegenkomen. Het gezamenlijke keukentje wordt vooral onderhouden door de gasten. Dat geeft de plek misschien ook wel zijn sfeer..

      Personeel:

      Toen we er in 2013 sliepen werd het gerund door twee jongens die alles goed aankonden. Eén van de jongens had genoeg van altijd stoned zijn dus richtte hij zich op zijn nieuw gestichtte gezinnetje en verliet Nazri Nipah Camp. De achtergebleven jongen kan het nu moeilijk aan en is duidelijk gestrest. Ook het feit dat zijn vrouw hoog zwanger was zal hier niet bij helpen. Hopen dus dat als jij er bent er iemand extra is aangenomen:)

      Wifi:

      Het internet is niet erg stabiel te noemen. Vaak valt de verbinding weg. Bij vlagen heb je verbinding achterin bij de hutjes dus zal je het moeten doen met de verbinding die je hebt in het gezamenlijke gedeelte

      Locatie:

      Het ligt ongeveer 100 meter van het strand en alle restaurantjes. Nazri Nipah Camp is de achterste accomodatie in het straatje zodat het met de rug tegen het bos aanligt. Hier kun je dagelijks apen, hornbills en ander gedierte spotten. Wees gerust, de apen komen niet bij de huisjes… Meestal dan. Supergoede locatie!

      Prijs/kwaliteit:

      Met de prijs valt makkelijk te onderhandelen. Wanneer je meer dan één nacht blijft kun je al een afspraak maken over de prijs. Wij betaalden 50 ringgit per nacht. Wanneer je naar Pangkor komt, mag je een paar nachten in dit gezellige plekje wat ons betreft niet missen!

      Nazri Nipah Camp, Pangkor, Maleisie. slaapplek review Nazri Nipah Camp, Pangkor, Maleisie. slaapplek review Nazri Nipah Camp, Pangkor, Maleisie. slaapplek review Nazri Nipah Camp, Pangkor, Maleisie. slaapplek review Nazri Nipah Camp, Pangkor, Maleisie. slaapplek review Nazri Nipah Camp, Pangkor, Maleisie. slaapplek review Nazri Nipah Camp, Pangkor, Maleisie. slaapplek review Nazri Nipah Camp, Pangkor, Maleisie. slaapplek review

      Nazri Nipah op Hotels.com