Maleisië, Georgetown - 75 Travellers Lodge

Maleisië, Georgetown - 75 Travellers Lodge
78

Netheid

8/10

  Personeel

  8/10

   Wifi

   5/10

    Locatie

    9/10

     Prijs/kwaliteit

     9/10

      Pluspunten

      • Goede plek
      • Aardig personeel
      • Schoon
      • Pas gerenoveerd

      Minpunten

      • Geen uitzicht vanuit de kamers
      • Wifi in de kamers doet het niet

      75 Travellers Lodge

      Wij betaalden: RM58,- per nacht, exclusief ontbijt

      Datum: We verbleven er in maart 2016

      Kamer: Tweepersoonskamer met fan en eigen badkamer

      We zijn helaas vergeten foto’s te maken van de kamer en de lobby dus dat zul je zelf even moeten opzoeken. Wanneer je dichtbij de gezelligheid in Georgetown wilt zitten dan is het gebied rond Love Lane een perfecte plek op te verblijven. Het jammere is dat ook alle guesthouses dit doorhebben en het al snel erg duur kan worden. De prijs/kwaliteit is dan ook niet altijd goed, zo hebben we doorgekregen. In een zijstraatje van Love Lane vind je 75 Travellers Lodge, een klein guesthouse met een gezellige sfeer, al komt dit waarschijnlijk doordat het internet alleen goed werkt in de lobby:)


      Netheid: Erg schoon! Ook de badkamers zijn net gerenoveerd dus alle kit randen zitten er in 2016 nog goed in:) Dit is echt een stuk beter dan wat we van vrienden hoorden die in Love Lane sliepen. Bed bugs zal je hier niet snel tegenkomen.

      Personeel: De mannen die elkaar afwisselden bij de receptie zijn erg behulpzaam en maken graag een praatje. De één iets meer dan de ander. Zo is er een jongen van in de twintig die de hele dag Youtube kijkt en alleen maar hard aan het lachen is om de video’s en Jing, waar je niet vanaf komt als hij met je begint te praten. Aardig zijn ze allemaal wel:)

      Wifi: Wij radden redelijk wat problemen met de verbinding. Internet werkt alleen goed bij de balie. Samen met alle internettende mensen zit je gezellig voor op het terras.

      Locatie: Op tweehonderd meter van Love Lane zit je op een prima plek, dichtbij alles. In de straat zelf zit ook van alles, zoals barretjes, winkeltjes en een wasserette. Altijd handig!

      Prijs/kwaliteit: Vergeleken met de prijzen van bed bug hostels is dit echt een prima prijs! De plek is goed, het is schoon en redelijk goedkoop. Voor een bed in een guesthouse in Love Lane betaal je al snel 1000 ringgit.

      75 Travellers Lodge, Georgetown, Penang, Slaapplekken Maleisië. REVIEW