Sanaphay Guesthouse

Sanaphay Guesthouse
80

Netheid

8/10

  Personeel

  9/10

   Wifi

   5/10

    Locatie

    9/10

     Prijs/kwaliteit

     9/10

      Pluspunten

      • Schoon en netjes
      • Balkon
      • Gerund door een leuk gezin
      • Relatief heel goedkoop
      • Centraal gelegen

      Minpunten

      • Slechte wifi
      • Geen meubilair op het balkon
      • Je moet vragen om je wc papier en handdoeken

      Sanaphay Guesthouse

      Wij betaalden: 60.000 Kip per nacht, exclusief ontbijt

      Datum: We verbleven er in juli 2016

      Kamer:
      – Tweepersoonskamer
      – Eigen badkamer
      – Fan
      – Balkon

      Soms kom je van die guesthouses tegen waarvan je meteen zegt: Dit is perfect! Zo ook Sanaphay Guesthouse. Terwijl Kir ergens met de backpacks aan het drinken was ben ik op zoek gegaan naar een chille slaapplek. Na een uurtje zakte de moed me een beetje in de schoenen. We willen een kamer met eigen badkamer én een balkon. Het leek er echter niet op dat dit voor minder dan 100.000 kip ging lukken, totdat ik Sanaphay Guesthouse tegenkwam:)

      Sanaphay op Agoda


      Netheid:

      Net zoals de straten van Luang Prabang zijn ook de accommodaties erg verzorgd. Zo ook Sanaphay Guesthouse. De badkamer is superschoon en ook het bed ligt er goed bij. Perfect!

      Personeel:

      Het guesthouse wordt gerund door een gezin dat in het aanliggende gebouw woont. Het echtpaar spreekt redelijk Engels, maar de dochter van in de 20 spreekt geen woord Engels. Op zich niet erg want de ouders zijn altijd wel aanwezig. Het is overigens een erg aardig en behulpzaam gezin.

      Wifi:

      ‘s Ochtends en ‘s avonds is het internet redelijk, maar overdag is het erg traag. Dat is eigenlijk wel het enige minpuntje aan deze plek.

      Locatie:

       Sanaphay Guesthouse ligt één straat achter de rivier dus deze kun je niet zien vanaf je balkon. Het ligt wel in een hele rustige straat met een aantal andere slaapgeledenheden. Ook een supermarktje vind je er aan de overkant van de straat. De avondmarkt ligt op vijf minuten lopen.

      Prijs/kwaliteit:

      Sanaphay Guesthouse is sowieso de goedkoopste in de buurt en dan is het ook nog eens allemaal goed voor elkaar. Drie van de vier kamers hebben een balkon en allen hebben ze een eigen badkamer. Ik ben de eerste dag ongeveer twee uur op pad geweest om een goede slaapplek te vinden en alle soortgelijke guesthouses vragen minimaal 150.000. Daar zit dan wel vaak onbeperkt koffie en thee bij in, wat overigens hier niet het geval is. Je begrijpt dat dat niet tegen elkaar op weegt:)

      Sanaphay Guesthouse, Luang Prabang. Super prijs/kwaliteit:) Sanaphay Guesthouse, Luang Prabang. Super prijs/kwaliteit:) Sanaphay Guesthouse, Luang Prabang. Super prijs/kwaliteit:)Sanaphay Guesthouse, Luang Prabang. Super prijs/kwaliteit:)  sanaphay-guesthouse-2

      Sanaphay op Agoda