Bali, Seminyak - Grand Hardys Hotel

Bali, Seminyak - Grand Hardys Hotel
7.1

Netheid

6.0 /10

Personeel

6.5 /10

Wifi

7.5 /10

Locatie

8.5 /10

Prijs/kwaliteit

7.0 /10

Pluspunten

  • Uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen
  • Schitterend dakterras
  • Welkomsdrankje (Bali bier) en gratis massage van een kwartier
  • Koelkast
  • Dichtbij Seminyak Square

Minpunten

  • Haren in bed. Niet alleen bij aankomst, maar ook na een schoonmaakbeurt
  • Stijve hotelsfeer
  • Zwembad de hele dag in de schaduw -> koud! Brr

Grand Hardys Hotel

Wij betaalden: €25,80, inclusief ontbijt

Datum: We verbleven er in mei 2016

Kamer:
– Tweepersoonskamer
– Airco
– Eigen badkamer
– Balkon

Na een week te hebben geslapen in 7 Bidadari Boutique Hotel (lees onze review) wilden we wat dichter in het centrum van Seminyak zitten. Grand Hardys Hotel (voorheen Grand La Villais Hotel) bood een goede uitkomst!

Grand Hardys op Agoda Grand Hardys op Booking.com Grand Hardys op Hotels.com


Netheid:

Hoewel je kamer elke dag wordt ‘schoongemaakt’ vonden we regelmatig haren in het bed. Niet erg fris natuurlijk. De kamer hoeft wat ons betreft niet brandschoon te zijn, zolang het bed maar wel schoon is! En voor deze prijs verwacht je natuurlijk wel wat.

Personeel:

Het personeel van Grand Hardys Hotel doet kunstmatig vriendelijk. Begrijp me niet verkeerd.. Het zijn vast oprechte mensen, maar je kunt wel zien dat ze hier in hun rol zitten. Ze zijn wel behulpzaam en dat is natuurlijk het belangrijkste. De schoonmakers krijgen van ons in ieder geval wel een onvoldoende.

Wifi:

Stabiel, maar niet altijd even snel. Vooral tegen de avond werd het internet soms onbruikbaar, zo langzaam. Er is bereik in de lobby en in de kamers.

Locatie:

Grand Hardys Hotel ligt dicht op loopafstand van het centrum van Seminyak waar talloze bars, restaurants en winkels te vinden zijn. Waar we eerder bij 7 Bidadari Boutique Hotel bijna een kwartier moesten lopen om bij de restaurants te komen, ligt Grand Hardys aan de rand van de drukte. Wel zo lekker om niet altijd een stuk te hoeven lopen.

Prijs/kwaliteit:

Normaal betalen we niet zó veel voor een overnachting, maar soms moet dat gewoon even. Hoewel het personeel zijn best  deed en het ontbijt ontzettend uitgebreid was, mist toch de sfeer en hygiëne dat je van een plek als dit mag verwachten. Begrijp me niet verkeerd, het is misschien in zijn klasse de goedkoopste hotels in de buurt en het was zeker niet onaangenaam, maar toch ontbreekt er, volgens ons, op verschillende fronten iets.

Grand Hardys Hotel, Seminyak, Bali. ReviewGrand Hardys Hotel, Seminyak, Bali. ReviewGrand Hardys Hotel, Seminyak, Bali. ReviewGrand Hardys Hotel, Seminyak, Bali. ReviewGrand Hardys Hotel, Seminyak, Bali. ReviewGrand Hardys Hotel, Seminyak, Bali. ReviewGrand Hardys Hotel, Seminyak, Bali. ReviewGrand Hardys Hotel, Seminyak, Bali. Review

Grand Hardys op Agoda Grand Hardys op Booking.com Grand Hardys op Hotels.com