Coconut Village

Coconut Village
7.6

Netheid

9.0 /10

Personeel

10.0 /10

Wifi

5.0 /10

Locatie

6.5 /10

Prijs/kwaliteit

7.5 /10

Pluspunten

  • Super aardige familie
  • Klein maar fijn ontbijt
  • Nieuwe bungalows
  • Je kunt haar scooter huren

Minpunten

  • Toen wij er waren werd er aan de overkant een resort gebouwd

Coconut Village Guesthouse

Wij betaalden: 230.000 rupiah (ongeveer €15,-), inclusief ontbijt

We verbleven er in mei 2016

Kamer:
– Tweepersoonsbungalow
– Fan
– Eigen badkamer
– Veranda

Na meer dan een week in Seminyak te hebben geslapen werd het tijd voor een nieuw eiland. We kozen voor Nusa Lembongan, ten oosten van Bali, waar we kennis maakten met een superlieve familie met een guesthouse. Na twee nachten te hebben geslapen bij Coconut Village, besloten we een stukje verderop te verhuizen naar Bunda 7 Bungalows om vrienden van ons te ontmoeten die daar een kamer boekten. Aangezien we wel een beetje gek werden van de bouwput aan de overkant besloten we te verkassen. Achteraf waren we hier erg blij mee, want het was goedkoper en het heeft ook nog eens een zwembad. Lekker! Lees onze review van Bunda 7.

Coconut Village op Agoda Coconut Village op Booking.com


Netheid:

De bungalows zijn splinternieuw. Ook wordt er grondig schoongemaakt. Dat vast wel te zien. Soms heb je van die plekken waar mensen hun ziel in stoppen. Coconut Village is er zoéén.

Personeel:

Niet vaak geven we het personeel een tien, maar in dit geval kan ik echt niets anders bedenken. De vrouw van het gezin regelt het meeste voor de gasten terwijl haar man het zwaardere werk op zich neemt. Zijn of haar vader geeft de planten water:) Oja. Hun zoon maakt vaak huiswerk aan één van de tafeltjes op het terrein. Iedereen heeft een taak!

Wifi:

Het internet valt erg tegen op Nusa Lembongan. Ook bij restaurants en Bunda 7, waar we een paar dagen later sliepen was de verbinding alles behalve optimaal.

Locatie:

Helaas voor het gezin werd er aan de overkant van de straat gebouwd aan een resort wat tijdens ons verblijf zorgde voor veel lawaai. Inmiddels schat ik dat de bouw zo goed als af zal zijn, maar dat neemt niet weg dat er nu geen uitzicht op zee meer is vanaf Coconut Village. Toch raden we aan hier te slapen, want de bungalows zijn mooi, de ‘managers’ zijn super en het ontbijt is erg lekker! In de straat vindt je verschillende restaurantjes waar je heerlijk en goedkoop kan eten!

Prijs/kwaliteit:

Ik hoop dat Coconut Village het hoofd boven water kan houden met het bedorven uitzicht met de komst van het resort. Ik denk dat nu de rust is teruggekeerd, na de bouw, het best wel zal meevallen. Voor iets meer dan tien euro heb je een heerlijke slaapplek in een ruime bungalow!

Er zijn plannen voor een zwembad dus laat je even weten als je er slaapt of het zwembad er is?:)

Coconut Village Guesthouse, Nusa Lembongan, Indonesië. Review. Aardig gezin met een guesthouseCoconut Village Guesthouse, Nusa Lembongan, Indonesië. Review. Aardig gezin met een guesthouseCoconut Village Guesthouse, Nusa Lembongan, Indonesië. Review. Aardig gezin met een guesthouseCoconut Village Guesthouse, Nusa Lembongan, Indonesië. Review. Aardig gezin met een guesthouseCoconut Village Guesthouse, Nusa Lembongan, Indonesië. Review. Aardig gezin met een guesthouseCoconut Village Guesthouse, Nusa Lembongan, Indonesië. Review. Aardig gezin met een guesthouse

Coconut Village op Agoda Coconut Village op Booking.com