Bunda 7 Bungalows (Aanrader!)

Bunda 7 Bungalows (Aanrader!)
7.5

Netheid

8.5 /10

Personeel

7.0 /10

Wifi

5.0 /10

Locatie

8.0 /10

Prijs/kwaliteit

9.0 /10

Pluspunten

  • Heerlijk zwembad
  • Leuk terrein
  • Ontbijt

Minpunten

  • Geen wifi bij de achterste bungalows

Bunda 7 Bungalows

Wij betaalden: 205.000 rupiah (ongeveer €14,-), inclusief ontbijt

We sliepen er in mei 2016

Kamer:
– Tweepersoonskamer
– Fan
– Eigen badkamer
– Eigen terras

Nadat we twee nachten op Nusa Lembongan bij Coconut Village (lees onze review) sliepen verhuisden we naar Bunda 7 om te kunnen genieten van een zwembad. Hier hebben we totaal geen spijt van gehad, al was het personeel bij de Coconut Village wel een stuk leuker:) De eerste nacht sliepen we door wat geluk in een grote bungalow met een openlucht badkamer. Heerlijk! De rest van de nachten hebben we in een tweepersoons huisje gezeten wat ook erg goed was! Wat ons betreft kunnen we ook deze slaapplek op Lembongan van harte aanraden!

Bunda 7 op Agoda Bunda 7 op Booking.com


Netheid:

Op de hygiëne is helemaal niks aan te merken. De kamers zijn netjes en de badkamers zijn schoon en fris.

Personeel:

De drie jongens die Bunda 7 runnen zijn amper 20, maar doen het eigenlijk best prima. Eén van de jongens spreekt wat Engels en doen daarmee zijn best tourtjes en vervoer naar Bali aan je te verkopen. Op een gegeven mpment werd het best irritant. Maargoed. Iedereen moet brood op de plank, denk ik maar.

Wifi:

Nergens op Nusa Lembongan is hey internet goed, althans nergens waar wij het hebben geprobeerd. Ook bin Bunda 7 moet je niet rekenen op internet waar je altijd wat mee kunt. Gelukkig hadden we een internetkaartje zodat we aan de site konden werken.

Locatie:

Bunda 7 ligt aan de hoofdstraat van het dorpje waar je op verschillende plekken kunt eten en je boodschappen kunt halen. Prima! Het strand ligt om de hoek.

Prijs/kwaliteit:

De bungalows en huisjes zijn leuk opgezet. Het terrein is sfeervol en met het zwembad bij de ingang zijn ze erin geslaagd een sfeervolle indeling te maken. Het zwembad ligt de hele dag in de zon dus het heeft ook als de zon weg is een heerlijke temperatuur. Het ontbijt zou misschien nog wat verbetering kunnen gebruiken, al heb je voor deze prijs een uitstekende accommodatie met een basic ontbijt. Niks mis mee!

Bunda 7 Bungalows, Nusa Lembongan, Indonesië. Review. Chill guesthouse op LembonganBunda 7 Bungalows, Nusa Lembongan, Indonesië. Review. Chill guesthouse op LembonganBunda 7 Bungalows, Nusa Lembongan, Indonesië. Review. Chill guesthouse op LembonganBunda 7 Bungalows, Nusa Lembongan, Indonesië. Review. Chill guesthouse op LembonganBunda 7 Bungalows, Nusa Lembongan, Indonesië. Review. Chill guesthouse op LembonganBunda 7 Bungalows, Nusa Lembongan, Indonesië. Review. Chill guesthouse op LembonganBunda 7 Bungalows, Nusa Lembongan, Indonesië. Review. Chill guesthouse op LembonganBunda 7 Bungalows, Nusa Lembongan, Indonesië. Review. Chill guesthouse op LembonganBunda 7 Bungalows, Nusa Lembongan, Indonesië. Review. Chill guesthouse op LembonganBunda 7 Bungalows, Nusa Lembongan, Indonesië. Review. Chill guesthouse op LembonganBunda 7 Bungalows, Nusa Lembongan, Indonesië. Review. Chill guesthouse op LembonganBunda 7 Bungalows, Nusa Lembongan, Indonesië. Review. Chill guesthouse op Lembongan

Bunda 7 op Agoda Bunda 7 op Booking.com