India, Kollam - Zodiac Hotel Regency

India, Kollam - Zodiac Hotel Regency
73

Netheid

8/10

  Personeel

  8/10

   Wifi

   6/10

    Locatie

    8/10

     Prijs/kwaliteit

     8/10

      Pluspunten

      • Relatief goedkoop
      • Handige locatie
      • Inpandig restaurant

      Minpunten

      • Geen wifi op de kamer

      Zodiac Hotel Regency

      Wij betaalden: 1100 rupees per nacht (ongeveer €14,50), exclusief ontbijt

      We verbleven er in januari 2016

      Kamer:
      – Tweepersoonskamer
      – Eigen badkamer
      – Airco
      – TV

      Kollam was onze tweede stop in India, na Varkala belandden we in de stad tussen de backwaters en de Arabische zee als tussenstop voordat we naar Alleppey vertrokken. Een schone slaapplek is hier niet erg makkelijk te vinden, maar toch slaagden we erin bij Zodiac Hotel. Naast dat het schoon was werden we ook nog eens meegenomen op een avontuur door de hotelmanager. Nice!

      Zodiac op Agoda Zodiac op Booking.com


      Netheid:

      De kamer ligt er netjes bij. Hoewel er in de badkamer wat te bespeuren valt van achterstallig onderhoud is de kamer verder erg schoon.

      Personeel:

      Op het moment van ons verblijf is er ‘s avonds een groot hindoeïstisch feest. Wanneer we hiernaar vragen stelt de hotelmanager voor ons mee te nemen naar het festival. Superleuk natuurlijk! Het bedieningspersoneel van het restaurant doet echt veel te veel hun best. Echt veel te erg. Ik kan prima mijn eigen kopje met het oor naar rechts draaien, dat hoeft niet voor me gedaan te worden.

      Wifi:

      Op de hotelkamer werkt wifi eigenlijk nauwlijks. Er is wel signaal maar het verbinden brengt problemen met zich mee. Beneden in de lobby is de verbinding eigenlijk wel prima.

      Locatie:

      Vanaf het treinstation kun je het beste een riksjah pakken voor een paar rupees. Wij liepen het hele stuk waar we zeker drie kwartier over gedaan hebben. De haven voor de veerdienst naar Alleppey zit op loopafstand. Het strand ligt op ongeveer een kilometer.

      Prijs/kwaliteit:

      Voor relatief weinig geld slaap je lekker middenin de hektiek van Kollam. Het lekkere bed en de schone kamer maken geven dit een ruimte voldoende in de prijs/kwaliteitverhouding. Mocht je dus op zoek zijn naar een geschikte slaapplek op je doortocht dan kun je hier met een gerust hart je nacht doorbrengen.

      Hotel Zodiac Regency, Kollam, India, Review, SlaapplekkenHotel Zodiac Regency, Kollam, India, Review, SlaapplekkenHotel Zodiac Regency, Kollam, India, Review, SlaapplekkenHotel Zodiac Regency, Kollam, India, Review, SlaapplekkenHotel Zodiac Regency, Kollam, India, Review, SlaapplekkenHotel Zodiac Regency, Kollam, India, Review, Slaapplekken

      Zodiac op Agoda Zodiac op Booking.com