India, Varkala - Paradise Beach Resort

India, Varkala - Paradise Beach Resort
76

Netheid

7/10

  Personeel

  9/10

   Wifi

   5/10

    Locatie

    9/10

     Prijs/kwaliteit

     8/10

      Pluspunten

      • Top locatie, op de klif
      • De manager, Umer is een hele goede host waar je wat aan hebt

      Minpunten

      • Koud water
      • Slechte wifi (van de buren)

      Paradise Beach Resort

      Wij betaalden: 1040 rupees per nacht (ongeveer €13,50), exclusief ontbijt

      We verbleven er in januari 2016

      Kamer:
      – Tweepersoonsbungalow
      – Eigen badkamer
      – Fan
      – Veranda

      Onze eerste stop in India is Varkala! Een superchille plek met een rustige vibe. Gelukkig vonden we een slaapplek die er goed bij past:) Hoewel de naam anders doet vermoeden is Paradise Beach Resort geen resort zoals je zou denken. Geen overbodige luxe bij dit ‘resort’. “Paradise Beach Cottages” zou een betere naam zijn. En da’s natuurlijk veel leuker:)

      Paradise Beach op Agoda Paradise Beach op Booking.com


      Netheid:

      Wat schoon moet zijn is schoon. Het bed is netjes, de badkamer is schoon.

      Personeel:

      De eigenaresse is een Engelse die een paar maanden per jaar in Varkala verblijft. Bij het boeken van de accomodatie zul je waarschijnlijk contact met haar hebben, maar verder laat ze de werkzaamheden aan Umer over, een jongen van in de dertig die het zijn gasten graag naar de zin maakt. Met zijn vriend zorgt hij ervoor dat alles op rolletjes loopt en ook het vervoer vanaf het vliegveld wordt door Umer gedaan. Aardige gast!

      Wifi:

      We kwamen erachter dat Umer meelift op de wifi van het cafe dat ernaast zit. Toen we een hapje aan het eten waren wilden we naar het wachtwoord vragen, maar we kwamen erachter dat we al verbonden waren. Het personeel kwam met exact dezelfde inloggegevens als Umer ons gegeven had. Als je signaal hebt en er niet te veel mensen op zitten dan kun je best wat doen, maar verder is het net als de rest van Varkala; niet erg snel.

      Locatie:

      De locatie is erg goed! Aan het einde van de sliert met winkeltjes zit je lekker rustig en toch op loopafstand van alle stranden en de Tibetan market. Niet te druk, maar toch dichtbij alles.

      Prijs/kwaliteit:

      In vergelijking met andere slaapplekken die in de omgeving liggen is Paradise Beach Resort niet de goedkoopste, maar ook zeker niet de duurste. Voor het geld zit je in een schone hut op ongeveer twintig meter van de klif, dikke prima dus.

      Paradise Beach Resort, Varkala Paradise Beach Resort, Varkala Paradise Beach Resort, Varkala Paradise Beach Resort, Varkala Paradise Beach Resort, Varkala Paradise Beach Resort, Varkala

      Paradise Beach op Agoda Paradise Beach op Booking.com