India, Kochi - Happy Camper Kitkat

India, Kochi - Happy Camper Kitkat
82

Netheid

9/10

  Personeel

  8/10

   Wifi

   8/10

    Locatie

    8/10

     Prijs/kwaliteit

     8/10

      Pluspunten

      • Dichtbij het centrum
      • Leuk aangekleed
      • Warm water
      • Gratis drinkwater

      Minpunten

      • Spinnewebben
      • Voor het ontbijt moet je een stukje lopen naar het hostel

      Happy Camper

      Wij betaalden: 900 rupees per nacht, inclusief ontbijt

      We verbleven er in februari 2016

      Kamer:
      – Tweepersoonskamer
      – Eigen badkamer
      – Fan

      Bijna twee weken sliepen we in Fort Kochi, met een onderbreking toen we een paar dagen naar Munnar vertrokken (wat overigens erg de moeite waard is!). Happy Camper Kitkat was tijdens deze twee weken onze thuisbasis. Het is een heerlijke, schone plek. Niet het goedkoopste van het goedkoopste, maar toch binnen ons budget.

      Happy Camper op Hotels.com


      Netheid:

      In India is Happy Camper de schoonste plek waar we zijn verbleven. Afgezien van een spinnenweb in de hoek van de kamer is het allemaal erg schoon en netjes. Als je wil dan kun je de schoonmaakster vragen je kamer te dweilen wanneer je dit nodig vindt.

      Personeel:

      Vriendelijk personeel. Al heb ik het idee dat de meiden die hier werken nooit ‘holiday’ hebben waardoor ze soms wat chagrijnig ogen. Wanneer je ze wat vaker hebt gezien dan worden ze wat losser en laten ze zelfs af en toe een lach zien. Voordat ze terug naar huis ging voor haar ‘holiday’ (twee vrije dagen per maand) vroeg ze ons terug te komen voor de kerst. Da’s toch aardig:) De manager is erg behulpzaam.

      Wifi:

      Happy Camper heeft het beste internet dat we in India gehad hebben. Goed bereik, prima snelheid. Al merk je het wel wanneer iemand in het pand een download aanzet. Onze tip: Vraag naar een kamer aan de voorkant van het pant. Dit scheelt behoorlijk in wifi signaal met een kamer aan de zij- of achterkant van het gebouw.

      Locatie:

      Op tien minuten lopen van de Chinese Fishing Nets. Prima plek! Ook heb je vanuit hier een uitstekende uitval naar het oosten van de stad waar je verschillende bezienswaardigheden kunt bezoeken. In de straat zelf zitten nog een aantal guesthouses waardoor er ook wat verdwaalde backpackers te vinden zijn. Altijd goed voor de sfeer.

      Prijs/kwaliteit:

      Je kunt in de omgeving veel goedkoper slapen, maar dan ben je niet zeker van de kwaliteit die je hier hebt. We zijn er erg tevreden over. Dat je bij hier wat meer betaalt dat is nou eenmaal zo. Happy Camper was voor ons nét niet te duur:) Het ontbijt eet je bij Happy Camper Hostel, aan het begin van de straat.

      Happy Camper KitkatHappy Camper KitkatHappy Camper KitkatHappy Camper KitkatHappy Camper KitkatHappy Camper KitkatHappy Camper KitkatHappy Camper Kitkat

      Happy Camper op Hotels.com