Bohol - Tr3ats Guesthouse

Bohol - Tr3ats Guesthouse
68

Netheid

6/10

  Personeel

  8/10

   Wifi

   7/10

    Locatie

    7/10

     Prijs/kwaliteit

     7/10

      Pluspunten

      • Eén van de weinige trendy guesthouses in Tagbilaran
      • Supermarktje op het terrein
      • Warm water
      • Je kunt er ontbijten en lunchen

      Minpunten

      • Niet dicht bij eetgelegenheden

      Tr3ats Guesthouse Bohol

      Wij betaalden: 1000 pesos per nacht, exclusief ontbijt

      Datum: We verbleven er in april 2016

      Kamer:
      – Tweepersoonskamer
      – Eigen badkamer
      – Fan

      Als je op internet zoekt naar een goede slaapplek op Bohol dan kom je misschien al snel met je handen in het haar te zitten. Het is duur, en het meeste ziet er niet uit. Gelukkig kwamen we Tr3ats tegen dat er gezellig uit zag. Gelukkig was de plek als verwacht en hebben we er aan aantal mooie dagen gehad.

      Tr3ats op Agoda Tr3ats op Hotels.com

      Tr3ats heeft ook een vestiging in Cebu City, dus als je daar een slaapplek zoekt dan kan je hier met een gerust hart heen. Wij durven hem in ieder geval aan te raden, ook al hebben we er zelf niet geslapen.


      Netheid:

      De bedden zijn netjes en de rest van de kamer is redelijk schoon. Het oogt alsof er weinig onderhoud wordt gepleegd. Het tafeltje dat in de kamer staat valt bijna uit elkaar en ook in de badkamer mag het één en ander worden aangeschroefd. Dat wil niet zeggen dat het vies is want dat is het zeker niet. Wel hebben we een aantal keren aan kakkerlak moeten begroeten in de badkamer die uit de kier achter de wastafel kwam.

      Personeel:

      Voordat we naar Bohol vertrokken zijn we een dikke week in Cebu City geweest omdat Kirsten ziek was. Hoewel we wel al geboekt hadden hebben we dit makkelijk voor onbepaalde tijd kunnen opschuiven. Het mailverkeer met Janice was snel en ze spreekt goed Engels. Dankzij haar konden we een week na onze reservering alsnog terecht in Tr3ats Guesthouse.

      Wifi:

      Het internet is niet altijd even stabiel, net als op veel plekken in de Filipijnen. Een bijkomend ongemak is dat het wifi netwerk niet werkt met een gewoon wachtwoord, maar je elke keer je verbinding moet bevestigen via de browser. De verbinding wordt ongeveer elk halfuur verbroken als je niets op je telefoon doet.

      Locatie:

      Het drukke centrum van Tagbilaran ligt op ongeveer tien minuten lopen. Je kunt ook een tricycle voor 20 pesos nemen. De kust is ver weg.

      Prijs/kwaliteit:

      Het valt ons na een weekje Filipijnen op dat de prijzen voor slapen hier een stuk hoger zijn. Hoewel Tr3ats één van de betere guesthouses van Tagbilaran is, vinden we het nog steeds redelijk prijzig voor wat je krijgt.

      Naast het guesthouse ligt het bijbehorende zwembad. Vooral in het weekend komen hier een hoop locals het einde van de week vieren. Best gezellig. Bij de receptie kun je verschillende tours boeken en een scooter huren. De kamer is basic, zonder extra’s.

      Na het fijne verblijf in Tr3ats Guesthouse zijn we naar het kleine zusje van Bohol vertrokken, Panglao. Daar sliepen we in Alona Bamboo House in een superchill huisje! Check onze review!

      Tr3ats Guesthouse, Bohol. Slaapplekken Tr3ats Guesthouse, Bohol. Slaapplekken

      Tr3ats op Agoda Tr3ats op Hotels.com