Filipijnen, Puerto Princesa - Jamp Pension

Filipijnen, Puerto Princesa - Jamp Pension
63

Netheid

8/10

  Personeel

  9/10

   Wifi

   1/10

    Locatie

    7/10

     Prijs/kwaliteit

     8/10

      Pluspunten

      • Schoon, netjes
      • Drie leuke meiden die het pension runnen
      • Locatie midden tussen het locale leven

      Minpunten

      • Destijds geen internet ivm onderhoud
      • Afgelegen locatie

      Jamp Pension

      Wij betaalden: €11,41 per nacht (online), inclusief ontbijt

      Datum: We verbleven er in april 2016

      Kamer: Tweepersoonskamer met fan en eigen badkamer

      Na een korte vlucht vanaf Cebu Airport landden we een paar uur later op het meest paradijselijke plekje van De Filipijnen; Palawan. We hadden een goedkope plek gevonden om te slapen achteraf bleek Jamp Pension ook nog eens de moeite waard!

      Jamp Pension op Agoda Jamp Pension op Booking.com Jamp Pension op Hotels.com


      Netheid: We hebben het idee dat het pension pas geleden een renovatie heeft gehad. De badkamer ziet er in ieder geval erg nieuw uit en het wordt goed schoongemaakt.

      Personeel: De meiden die het pension runnen zijn vrolijk en zijn altijd aan het dansen en zingen. Als je iets nodig hebt dan is dit erg snel geregeld. Fijn!

      Wifi: Op het moment dat wij er waren was er geen wifi. Ze zeiden dat het gemaakt ging worden, maar toen ik vroeg wanneer het klaar zou moeten zijn werd er nogal geheimzinnig over gedaan. Laat je weten of er wifi is wanneer jij er slaapt?

      Locatie: Dit is de reden dat het pension zo goedkoop is. Je zit bij Jamp Pension op een afgelegen plek waar je je midden tussen de locals zit en ver van alle voorzieningen. Het dichtstbijzijnde winkelcentrum bevindt zit op twintig minuten met de tricycle. Of dit een voor of nadeel is laten we aan jou over. Wij vonden het in ieder geval wel lekker dat we even uit de drukte waren. Al vonden we het ook niet erg dat het maar voor één nacht was.

      Prijs/kwaliteit: Voor Filipijnse begrippen is dit een erg goedkope accommodatie. Normaal ben je voor een dergelijke plek het dubbele kwijt. Dat het zo goedkoop is zal met de locatie te maken hebben. Maar zoals gezegd kun je dit natuurlijk als een voordeel zien. Qua kamer krijg je hier echt een hele goede prijs, want het is netjes en schoon. Het personeel is ook nog eens erg aardig dus dat maakt het alleen maar een leukere plek om te verblijven. Wij raden het in ieder geval zeker aan!

      pension-puerto-princesa-1Pension Puerto Princesa. Jamp Pensionpension-puerto-princesa-3Pension Puerto Princesa. Jamp Pensionpension-puerto-princesa-2Pension Puerto Princesa. Jamp PensionPension Puerto Princesa. Jamp PensionPension Puerto Princesa. Jamp Pensionpension-puerto-princesa-9

      Jamp Pension op Agoda Jamp Pension op Booking.com Jamp Pension op Hotels.com