Filipijnen, Cebu City - Capitol Central Hotel

Filipijnen, Cebu City - Capitol Central Hotel
7.5

Netheid

7.5 /10

Personeel

7.5 /10

Wifi

7.0 /10

Locatie

8.0 /10

Prijs/kwaliteit

7.5 /10

Pluspunten

  • Luxe kamers
  • Koelkast
  • Engels sprekend personeel

Minpunten

  • Geen balkons
  • Duur restaurant (+10% tax)
  • Geen fans

Capitol Central Hotel & Suites

Wij betaalden: €20,- en €25,- per nacht in twee verschillende kamers, exclusief ontbijt

We verbleven er in maart 2016

Kamer:
-Tweepersoonskamer
– Eigen badkamer
– Airco
– TV
– Bureau (duurdere kamer)
– Koelkast (duurdere kamer)

Aan het begin van ons avontuur in de Filipijnen zouden we eigenlijk drie nachten in Cebu City slapen. Omdat Kirsten ziek werd, werden dit er tien. Eerste hadden we een kleine kamer, maar omdat we veel tijd in de kamer spendeerden besloten we na de vierde nacht een grotere kamer te nemen. De boekingen hebben we online gedaan om een betere prijs te krijgen, vandaar de prijs in euro’s.

Capitol Central op Agoda Capitol Central op Booking.com Capitol Central op Hotels.com


Netheid:

Best goed. Al mag je van een dergelijk hotel wel wat meer verwachten. In de tweede kamer hebben we de bedden verschoven waarna een dikke laag stof en rommel tevoorschijn kwam. Ook de badkamer kan hier en daar wel wat onderhoud gebruiken. Was het vies? Nee, dat niet.

Personeel:

De meiden van de receptie zijn erg behulpzaam en ook het verdere personeel wil je met alle plezier helpen als je iets nodig hebt of iets wil weten.

Wifi:

In de eerste kamer, die centraler in het hotel lag, was de ontvangst en snelheid erg goed. Op de tweede kamer zaten we verder van de router en was de verbinding bijna altijd slecht.

Locatie:

Het hotel ligt ten noorden van het centrum. Dit gebied is het populairst bij toeristen met veel eetgelegenheden en winkels. Verwacht trouwens niet al te veel van het eten want in de Filipijnen vind je vooral erg veel fastfood.

Prijs/kwaliteit:

Hoewel er wat aan het onderhoud en stof gedaan mag worden was het een prima plek om te slapen. Een goedkoop hotel in Cebu vinden is erg lastig, maar Capitol Central heeft het toch nog binnen de perken weten te houden, relatief gezien. De baliemedewerkers vertelden me dat ik wel een promotieprijs had en dat het vanaf april aanzienlijk duurder wordt. Let hier dus op.

Na Cebu zijn we naar het eiland Bohol vertrokken waar we verbleven in Tr3ats Guesthouse wat ons erg beviel. Tr3ats heeft ook een guesthouse in Cebu City dus deze is wat ons betreft zeker het overwegen waard, mocht je Capitol Central niks vinden.

We zijn vergeten foto’s te nemen van een schone kamer. Let hierop, want de kamers zien er in het echt een stuk beter uit:)

Goedkoop hotel in Cebu Stad. Capitol Central Hotel Goedkoop hotel in Cebu Stad. Capitol Central Hotel Goedkoop hotel in Cebu Stad. Capitol Central Hotel Goedkoop hotel in Cebu Stad. Capitol Central Hotel Goedkoop hotel in Cebu Stad. Capitol Central Hotel Goedkoop hotel in Cebu Stad. Capitol Central Hotel Goedkoop hotel in Cebu Stad. Capitol Central Hotel

Capitol Central op Agoda Capitol Central op Booking.com Capitol Central op Hotels.com