Stay Nexus

Wij betaalden: €32- per nacht, exclusief ontbijt

Datum: We verbleven er in januari 2016

Kamer: Studio met zitje en bank

Aan het begin van ons tweede Azië avontuur verbleven we een aantal dagen in Sofia, de hoofdstad van Bulgarije, omdat we via Sofia en Dubai naar India vlogen. Een omweg, maar natuurlijk wel erg leuk en nog goedkoper dan een rechtstreekse vlucht ook:) Een aantal dagen verbleven we in het Stay Nexus appartement, een paar minuten van het centrum van de stad. Mocht je willen weten hoeveel we hebben uitgegeven tijdens ons verblijf dan kan dat in ons budget overzicht.

Stay Nexus heeft meer appartementen in Sofia!
Stay Nexus Business Apartments (hier sliepen wij)
Stay Nexus Spa Apartments
Stay Nexus Family Apartments
Stay Nexus Economy

Stay Nexus op Booking.com


Netheid:

Stay Nexus appartement was brandschoon. Geen stof te ontdekken en ook de douche was erg netjes. Op wat onafgemaakte elektriciteitsdraden na is het helemaal super!

Personeel:

Het gaat hier niet om een hotel, maar om een appartement. Deze worden ook voor langere termijn verhuurd dus de kans bestaat dat je helemaal niemand van het personeel gaat tegenkomen. Toen we om nieuwe handdoeken vroegen bij het kantoor van Stay Nexus, werden we binnengevraagd door de manager die ons het een en ander van de stad uitlegde. Deze ontmoeting was in ieder geval plezierig.

Wifi:

De verbinding viel regelmatig weg. Dat was soms wel wat vervelend bij het uploaden van foto’s. Het tv kastje is aangesloten met een utp internetkabel dus deze heb ik gebruikt voor de verbinding. Supersnel, maar dan niet over wifi.

Locatie:

Hoewel je ongeveer drie kilometer buiten het centrum zit is het openbaar vervoer overal aanwezig. Op een paar minuten lopen van het appartementencomplex pak je de bus en tien minuten later sta je in het centrum. In de buurt zelf is niet veel te doen, maar het is natuurlijk altijd leuk om een middagje rond te kijken tussen de lokale bevolking.

Prijs/kwaliteit:

Voor een plek als deze is betaal je totaal niet veel. Je hebt natuurlijk niet de luxe van bedieningspersoneel en je zit niet midden in het centrum, maar voor een redelijk ruim éénkamerappartement is het zeker niet duur.

Stay Nexus appartementen in Sofia, BulgarijeStay Nexus appartementen in Sofia, BulgarijeStay Nexus appartementen in Sofia, BulgarijeStay Nexus appartementen in Sofia, Bulgarije

Stay Nexus op Booking.com