Travelaar’s Guesthouse Reviews

Ben je opzoek naar een slaapplek in één van de landen die we bezocht hebben? Op onze eigen ‘Guesthouse Reviews Pagina’ vind je reviews van guesthouses, homestays en hotels waar wij sliepen.

We zullen ons best doen de slaapplekken ge-update te houden, al moeten we natuurlijk nog een hele inhaalslag maken met de tientallen slaapplekken die we gehad hebben. Natuurlijk hopen we dat we je kunnen helpen met het vinden van een goede slaapplek en we horen natuurlijk ook graag wat jij ervan vond:)

Niet op elke boekingssite is de prijs gelijk voor een bepaalde accommodatie. Daarom heb je de optie (als die er is) om de prijzen te bekijken op Agoda, Booking.com en Hotels.com. Wanneer er keuze is zul je meer buttons zien verschijnen.

Als je je accommodatie via onze site boekt dan help je ons ook nog eens doordat we een klein percentage van jouw boeking krijgen. Dit kost jou niks extra! Bedankt!


Bovenaan een review staat altijd vermeld;

– Wat we betaald hebben en of ontbijt inbegrepen was
– Het soort kamer waarin  we sliepen (Bijna altijd een tweepersoonskamer met fan en eigen badkamer)
– Wanneer we er verbleven

Bij het zoeken naar een kamer hebben we de volgende criteria, beginnend bij de belangrijkste:

– Natuurlijk moet het schoon zijn
– Goedkoper dan €15,- is onze richtlijn
– Eigen badkamer
– Eigen balkon of terras, als dit te vinden is

Omdat we altijd op pad gaan met deze ‘checklist’ komt het niet vaak voor dat een slaapplek totaal niet bevalt. Dit is dan ook de reden dat bijna alle reviews een ruimte voldoende krijgen. Mochten we eens op een plek komen wat toch niet bevalt dan zullen we dit natuurlijk ook in een review vermelden.


Check hier de landen waar we guesthouses hebben gereviewd.