citytrip-londen-10

Citytrip Londen in 25 foto’s

Kirsten - 32 jaar. Gek op; Tropische temperaturen, paradijselijke eilanden, malibu cola, tapas, sushi, hardstyle, hardcore, bordspellen, goede series en steden met een rauw randje. Hekel aan; Kou, sneeuw (eigenlijk gewoon de hele winter), uber-toeristische oorden, pittig eten en bier Favoriete landen: Laos, Iran & Spanje

Lees meer

13 reacties op “Citytrip Londen in 25 foto’s”

 1. Leuke kleurrijke foto’s. Ben erg benieuwd naar de streetart in Shoreditch. Ik ben twee keer in Londen geweest, maar de laatste keer is alweer zo’n 7 jaar geleden. Misschien binnenkort maar een keer terug, want ik vind Londen echt geweldig!

 2. Kimber schreef:

  Twee woorden: DIE BROODJES! Of wat het ook mogen zijn, hahahaha. Dat ziet er echt heerlijk uit!
  Londen is een fijne stad waar je volgens mij echt continu nieuwe dingen kunt ontdekken. Na 3x Londen heb ik nog steeds pas een inimini-stukje gezien. Tijd om weer eens terug te gaan ;).

  • Hahaha ALLES was lekker! 😉 Wauw, 3x Londen al? Voor mij was dit de tweede keer, maar de eerste keer was toen ik een jaar of 16 was, dus heel erg veel kon ik me er niet meer van herinneren.. Let’s go again inderdaad 😉

 3. Stephanie schreef:

  Oh wat klinkt dat als een goed weekend! Ik heb ooit alleen het gedeelte rondom Picadilly gezien, nog steeds spijt van 🙁

  • Ai, jammer dat je niet verder de stad bent gaan ontdekken inderdaad.. Dat gedeelte vind ik juist het minst interessant. Maaaarrr… Een goed excuus om nog eens die kant op te gaan dus in ieder geval 😉

 4. Oh wat hebben jullie heerlijke dagen gehad in Londen! Fijn! Londen is ook echt een fijne stad. Ik vond de Thai in Shoreditch ook heerlijk 😉 Cool dat jullie daar ook zijn geweest.

 5. Kim schreef:

  Ah nu ik dit zie wil ik echt nodig weer terug. Super leuk verslag ☺

 6. Daphne schreef:

  De Camden Streetfood Market daar ben ik nog nooit geweest. Leuke tip! Ik ga zelf ook graag op zondag naar Sunday Up Market in The East End.

 7. rianne schreef:

  mooie kleuren in engeland
  abbeyroad is niet zo kleurig alswel interessant!!!!!!
  gaan we zelf bekijken!

  groeten

Reageer op dit artikel

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.