Header voor categorie: Mexico

Mexico

Taal: Spaans


  • Hallo: Hola

  • Bedankt: Gracias

Valuta: Mexicaanse peso (MXN)


Noodnummer: 066 of 911


Over Mexico

Viva la Mexico! Mexico is één van de populairste bestemmingen in Latijns-Amerika en dat is niet zo gek. Het land is goed betaalbaar, beschikt over de mooiste stranden ter wereld, je ontdekt er prachtige Maya tempels, roze meren en de natuur is adembenemend. Zelf reisden wij door het zuidelijke gedeelte van het land, het schiereiland Yucatán.


Beste reistijd Mexico is een enorm uitgestrekt land en daardoor is er altijd wel een regio dat goed te bezoeken is. Over het algemeen geldt dat de maanden december tot en met maart de beste maanden zijn voor een reis naar Mexico.


Vliegtickets Vanaf Amsterdam kun je rechtstreeks naar Cancún op het schiereiland Yucatán of Mexico Stad vliegen. Een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Cancún duurt zo'n tien uur. Zelf vlogen wij met TUI van Brussel naar Cancún en terug naar Amsterdam. De goedkoopste vliegtickets vind je via Skyscanner of WTC.


Reisbudget Mexico is een goed betaalbare reisbestemming. Over het algemeen geldt dat reizen naar Yucatán duurder is dan naar andere gebieden in het land. Met name accommodaties zijn hier prijzig. Voor populaire bestemmingen zoals Tulum en Isla Holbox raad ik je aan om vooraf accommodaties te boeken via booking.com.


Ouder >