WINACTIE: Win een te gekke wereldkaart twv €119,95

Echte reizigers willen niet alleen op reis het gevoel hebben weg te zijn, maar willen ook het reisgevoel in huis creëren. Nu zijn er talloze manieren om je reizen in je huis te halen. Denk aan een gave wereldbol, je favoriete reisfoto’s aan de muur of souvenirs overal in je huis. Om je thuis het ultieme reisgevoel te geven hebben wij een te gekke winactie voor je. In samenwerking met wereldkaarten.nl mogen wij namelijk een te gekke wereldkaart ter waarde van €119,95 weggeven. Mee doen is zoals altijd super gemakkelijk, dus lees snel verder.

Wereldkaarten.nl

Wereldkaarten.nl is een webshop die ruim 50 verschillende soorten wereldkaarten aanbiedt. Voor ieder is er wat wils doordat je de keuze hebt uit verschillende type wereldkaarten, namelijk; gedetailleerd, historisch, trendy en kinderen. Daarnaast kun je je favoriete wereldkaart ook nog eens laten afdrukken op een materiaal naar jouw keuze, namelijk; hout, glas, canvas, posterpapier en aluminium. Een perfecte manier om alvast weg te dromen bij jouw volgende reisbestemming.

Win een wereldkaart twv €119,95

In samenwerking met wereldkaarten.nl mogen wij één iemand blij maken met een wereldkaart ter waarde van €119,95. Het gaat hier om een groot formaat wereldkaart van 120 bij 180 cm op canvas. De winnaar ontvangt per mail een code waarmee de wereldkaart besteld kan worden. Kans maken? Hieronder lees je wat je er voor moet doen.

  • Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je aangeeft dat je graag kans wilt maken. Het is belangrijk dat je hier ook jouw e-mailadres achterlaat.
  • TAG een vriend of vriendin in het Facebookbericht die ook een wereldkaart ter waarde van €119,95 zou willen winnen.
  • Het Facebookbericht delen wordt gewaardeerd. Het is niet verplicht, maar levert wel een extra win kans op.

Deze winactie loopt tot en met zondag 19 augustus. De winnaar ontvangt een e-mail van ons. Zorg er dus voor dat je een geldig e-mailadres invoert.

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Wereldkaarten.nl. Wij schrijven echter enkel over diensten en/of producten waar wij zelf achterstaan.

Geschreven door Kirsten

33 jaar. Gek op; Tropische temperaturen, paradijselijke eilanden, malibu cola, tapas, sushi, hardstyle, hardcore, bordspellen, goede series en steden met een rauw randje. Hekel aan; Kou, sneeuw (eigenlijk gewoon de hele winter), uber-toeristische oorden, pittig eten en bier Favoriete landen: Laos, Iran & Spanje