WIN een Fjällraven Kanken rugzak van The Little Green Bag

Deze winactie is gesloten.

Wie jarig is trakteert! En daarom hebben we een wel hele toffe winactie voor jullie opgezet. In samenwerking met The Little Green Bag mogen we namelijk één van onze lezers blij maken met een Fjällräven Kånken rugzak. Hoe je kans maakt lees je in dit artikel.

Over The Little Green Bag en Fjällräven

The Little Green Bag is de webshop voor iedereen die op zoek is naar hippe tassen, sieraden en accessoires van de beste merken, waaronder dus één van onze favorieten, Fjällräven. Fjällräven is een Zweeds outdoor merk en is razendpopulair. Niet alleen vanwege de rugzakken, maar ook vanwege andere outdoorbenodigdheden, zoals kleding, jassen en tenten. De Fjällräven Kånken rugzak is verkrijgbaar in de mooiste, hippe kleuren. Zo is er voor iedereen een favoriet aanwezig.

Ook leuk: Lees onze review over de Fjällräven Kånken No. 2 rugzak

WIN een Fjällräven Kånken rugzak

Om te vieren dat Travelaar deze maand alweer zes jaar bestaat mogen we één van onze lezers blij maken met een Fjällräven rugzak naar keuze*. Kans maken is heel simpel!

*Wij zijn afhankelijk van de voorraad van The Little Green Bag, maar proberen uiteraard jouw favoriet te verzenden.

LET OP: Je kunt enkel kiezen uit de standaard Fjällräven Kanken rugzak. Rugzakken als de Fjällräven Kanken Laptop rugzak en de Fjällräven 20 doen niet mee aan deze winactie.

Deze winactie loopt tot en met zondag 30 augustus. De winnaar ontvangt van ons een e-mail. Het is daarom belangrijk dat je bij de reactie onderaan dit artikel een geldig e-mailadres invoert.

Bedankt!

Met deze winactie willen wij al onze lezers bedanken voor het blijven bezoeken van Travelaar. De laatste maanden zijn zwaar geweest en Travelaar is nog niet terug op het oude niveau, maar gelukkig blijven jullie komen én we hebben er alle hoop in dat alles weer goed komt. Bedankt! En op naar de komende jaren.

Ook leuk om te lezen:

Geschreven door Kirsten

33 jaar. Gek op; Tropische temperaturen, paradijselijke eilanden, malibu cola, tapas, sushi, hardstyle, hardcore, bordspellen, goede series en steden met een rauw randje. Hekel aan; Kou, sneeuw (eigenlijk gewoon de hele winter), uber-toeristische oorden, pittig eten en bier Favoriete landen: Laos, Iran & Spanje