Kirsten en Erick op Pangkor

Over ons

Over ons

Travelaar is hét online reismagazine geschreven door en voor backpackers. Oprichters Erick en Kirsten reizen sinds januari 2016 fulltime met hun backpacks over de wereld en hebben het reivirus zwaar te pakken. Na een eerdere reis van ruim vijf maanden door Azië in 2013/2014 is Travelaar opgericht met het doel om andere (toekomstige) reizigers enthousiast te maken over uiteenlopende bestemmingen. Azië is een grote liefde, maar ook Europa is een continent dat beide harten heeft gestolen. Dat je niet perse langs hoeft te vliegen om mooie plekken te ontdekken, dat bewijzen we door te schrijven over bloedmooie bestemmingen in Europa.

 

Op Travelaar vind je tips voor het backpacken in ieder continent. Van Azië tot Zuid-Amerika en van Noord-Amerika tot Afrika en Oceanië. Niet alleen delen we handige informatie over te gekke bestemmingen, maar ook geven we handige reistips met betrekking tot budgetten, reisroutes, visumaanvragen, de gaafste reisgadgets, de fijnst accommodaties en restaurants en gave excursies.
In 2017 is het Travelaar team uitgereid met een aantal vaste gastbloggers waardoor we gezamenlijk nog meer gave content kunnen schrijven en nog meer mensen enthousiast kunnen maken over de mooiste plekjes die op onze aarde te vinden zijn.

Over Travelaar

Over Travelaar – Erick

Leeftijd: 30 jaar

Favoriete land: Thailand

Favoriete Europese stad: Tirana

Favoriete Aziatische stad: Kathmandu

Bovenaan de Bucketlist: Berlijn, Nieuw Zeeland & het Noorderlicht in IJsland of Lapland

Favoriete buitenlandse eten & drinken: Green curry en bier

Aantal bezochte landen: 40

erick travelaar


 

Over Travelaar – Kirsten

Leeftijd: 30 jaar

Favoriete land: Laos

Gaafste reiservaring:  Een maand lang op de motor door Vietnam reizen

Favoriete Europese stad: Boedapest

Favoriete Aziatische stad: Kuala Lumpur

Bovenaan de Bucketlist: Marokko, Iran en het noorderlicht in IJsland op Lapland

Favoriete buitenlandse eten & drinken: Pad Thai & Sangria

Aantal bezochte landen: 40

kirsten travelaar


Tijdens onze wereldreis schrijven wij regelmatig LIVE reisdagboeken. Deze kun je hier lezen.

Perth, Australië. Kangoeroes op Heirisson Island. Selfie

Voor bedrijven

Naast dat wij schrijven over onze citytrips, vakanties en onze reis door Azië staan wij ook altijd open voor inspirerende samenwerkingen. Sluit jouw bedrijf of product aan bij onze doelgroep en ben je op zoek naar bloggers waarmee je een fijne samenwerking aan kunt gaan? Neem dan een kijkje op onze contactpagina voor de mogelijkheden en statistieken. Een mail sturen kan natuurlijk ook! info(a)travelaar.nl.

Disclaimer

Alle foto’s en video’s die zijn gepubliceerd op Travelaar zijn gemaakt door onszelf. Deze beelden zijn allen auteursrechtelijk beschermd en dienen niet gekopieerd of verspreid te worden zonder onze schriftelijke toestemming. Daarnaast zijn alle artikelen op Travelaar geschreven door ons. In alle artikelen delen we enkel en alleen onze eerlijke, eigen mening. Dit geldt voor ieder artikel, dus ook voor gesponsorde artikelen.

Op Travelaar maken wij gebruik van een aantal affiliatelinks. Dit betekent dat wij samenwerken met affiliatie partijen. Wanneer jij een vlucht of een kamer boekt of een product aanschaft via één van deze links ontvangen wij daar een kleine vergoeding voor. Voor jou kost het niets extra’s, maar je kunt ons op deze manier wel helpen om iets langer te blijven reizen én jou dus langer te voorzien van inspirerende reisverhalen en informatie. Daarnaast houden we onze website op deze manier kostendekkend wat inhoudt dat er zo weinig mogelijk reclame verschijnt op de blog.

Meer informatie over Travelaar en de laatste nieuwtjes op onze social media: Facebook, Instagram en Twitter