Kirsten en Erick in Dubai

Contact

Samenwerken met Travelaar

Naast dat wij schrijven over onze citytrips, vakanties en onze reis door Azië staan wij ook altijd open voor inspirerende samenwerkingen. Sluit jouw bedrijf of product aan bij onze doelgroep en ben je op zoek naar bloggers waarmee je een fijne samenwerking aan kunt gaan, dan horen we het graag! Wij staan open voor verschillende soorten samenwerkingen, zoals:

  • Het schrijven van een (product)review
  • Persreizen
  • Het testen van accommodaties
  • Winacies
  • Het schrijven van gastartikelen
  • Advertorials of sponsored posts

Wij komen graag in contact. Dit kan door hieronder het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info(@)travelaar.nl. Op dit moment zijn wij zelf voor onbepaalde tijd (sinds januari 2016) op reis, maar wij sturen graag één van onze enthousiaste, vaste gastbloggers op pad binnen Europa.

 

Wij werkten eerder al samen met onder andere:

Leiden MarketingNightswappingKekke Camerariem.nlRBT KanAlpineQbic Hotel WTCWebprintAlbelliOutdoorsupplyTurkijeVisum.nlTigit MotorbikesTrivagoStay NexusDFDS SeawaysZelf.nlRadbag – Backpackspullen.nlVan Duifhuizen

Meer weten over Erick en Kirsten, de gezichten achter Travelaar? Hier vind je meer informatie over onze en onze reizen.

Statistieken

Travelaar is een groeiende reisblog met ruim 12.500 unieke bezoekers per maand (januari 2017) met in totaal 25.000 paginaweergaven. Travelaar is daarom een mooi podium om een product, bestemming of dienst onder de aandacht te brengen bij een reislustige doelgroep. Het grootste aantal bezoekers komt terecht op Travelaar via Google, direct verkeer en social media. Travelaar is te volgen via Facebook, Instagram en Twitter en heeft verdeeld over deze social media kanalen ruim 8000 volgers.

Disclaimer

Alle foto’s en video’s op Travelaar zijn gemaakt door onszelf of onze gastbloggers. Deze beelden zijn allen auteursrechtelijk beschermd en dienen niet gekopieerd of verspreid te worden zonder onze schriftelijke toestemming. Daarnaast zijn alle artikelen op Travelaar geschreven door onszelf. In alle artikelen delen we enkel en alleen onze eerlijke, eigen mening. Dit geldt voor ieder artikel, dus ook voor gesponsorde artikelen.

Op Travelaar maken wij gebruik van een aantal affiliatelinks. Dit betekent dat wij samenwerken met affiliatie partijen. Wanneer jij een vlucht of een kamer boekt of een product aanschaft via één van deze links ontvangen wij daar een inieminie bedrag voor. Voor jou kost het niets extra’s, maar je kunt ons op deze manier wel helpen om iets langer te blijven reizen én jou dus langer te voorzien van inspirerende reisverhalen en informatie. Daarnaast houden we onze website op deze manier kostendekkend wat inhoudt dat er zo weinig mogelijk reclame verschijnt op de blog. Een win-win situatie dus!

Formula 1 grand prix Malaysia

Een vraag of opmerking?

Ben je op onze blog terecht gekomen omdat je graag meer informatie wilt over een bepaalde bestemming of over reizen in het algemeen en heb je een vraag over een bepaalde bestemming? Het liefst lezen we je vraag in een reactie onder het betreffende artikel. Op deze manier kunnen we niet alleen de vraag voor jou beantwoorden, maar ook voor andere (toekomstige) reizigers. Wanneer je graag op een andere manier in contact wilt komen met ons kun je uiteraard het contactformulier hieronder invullen of een e-mail sturen naar info(@)travelaar.nl. Een privébericht sturen via Facebook is ook mogelijk! Wij helpen je graag verder met het voorbereiden van je reis en alle reisgerelateerde vragen!

Contactformulier

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht